Reisnieuws

VIDEO: Orka landt op kayakker

Gepubliceerd: 09 feb 2010
1

Daar zit je, lekker peddelend in je kayak als er opeens een gevaarte opdoemt. Misschien dat deze orka net als dolfijnen graag wil spelen, maar is even vergeten dat hij een zwaargewicht is. Een sprong van deze tientonner overleef je niet... Of toch wel?

Het filmpje is uiteraard een grap: immers, een kayakker zou de klap van een 10.000 kilo wegende orka niet overleven. Het betreft een Koreaanse reclamestunt voor een energiedrankje.
Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
VIDEO: Spectaculaire vangst zwaardvis

Hoe vang je een zwaardvis met je handen? Visser Matt Watson uit Nieuw-Zeeland heeft er zijn beroep van gemaakt om vanuit een helikopter het koude oceaanwater in te duiken en zo een zwaardvis te vangen.

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
VIDEO: Pak me dan als je kan

Achterna gezeten worden door twee orka's is geen pretje. Deze pinguin wist ze echter te slim af te zijn door op het bootje van de toeristen te springen. Nu maar hopen dat de dieren niet gaan proberen de pinguin daar alsnog te vangen...

13
Reisnieuws
VIDEO: Haai dringt kooi binnen

Ben jij bang dat je ooit een haai tegenkomt tijdens het zwemmen? Als je deze video hebt gezien, durf je zelfs nooit meer in een kooi naar haaien te gaan kijken...

6

Reacties van bezoekers Reageer

Geert

Door: Geert • Geplaatst op

ongetwijfeld, maar knap gedaan!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.