Reisnieuws

Uitgaanstip: Che Sudaka

Gepubliceerd: 03 feb 2010
0

'Tudo é Possible' oftewel 'alles is mogelijk', zo heet de nieuwe CD van Che Sudaka. En dat geldt ook voor hun optredens. Geloof je het niet? Deze week touren ze door ons land. Komt dat zien!

De Argentijnen en Colombianen die tesamen Che Sudaka vormen hebben hun thuisbasis verlaten om ons land met een bezoekje te vereren. Dat is niet de eerste keer, want de band begint steeds bekender te worden in Nederland, door optredens op onder andere Bevrijdingspop en Lowlands.

Gekkenhuis

Dat de Zuid-Amerikaanse formatie steeds vaker hierheen gehaald wordt, mag geen verrassing heten, want wie Che Sudaka zegt, zegt een avondje absoluut gekkenhuis, waarbij je van de ene lachkick in de andere valt. Ja, het is een muziekoptreden, maar het is nog heel veel meer. Of ze komen het publiek inrennen, of ze geven hun toeschouwers opdrachten, ofwel ze staan aan het einde van de show alleen nog maar in hun boxershort en sportsokken... Het kan allemaal.

Eigentijds

En dat alles vindt plaats onder begeleiding van de aanstekelijke muziek; een combinatie van ska, reggae, rock en wereldmuziek die niemand stil kan doen staan. Hoewel het geheel zeer feestelijk klinkt, hebben de liedjes ook een maatschappijkritische ondertoon. Wie 'Englishman in New York' (I'm a legal alien) van Sting nog kent, zal verrast zijn door de eigentijdse, Spaanstalige uitvoering van Che Sudaka.

Optredens

De band treedt deze week op in:
4 Februari : De Kelder, Amersfoort
5 Februari : LuxorLive, Arnhem
6 Februari : Melkweg, Amsterdam
7 Februari : Effenaar, Eindhoven

Gratis download

Wil je een voorproefje? Download hun nieuwste CD gratis vanaf hun site. Of bekijk de clip hieronder!

Gastenlijst

Wil je kans maken op gratis gastenlijstplekken? Mail dan naar chesudaka@manyanamanyana.nl met vermelding in welke stad je naar het concert wilt!

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Bomba Estereo brengt de zomer

Ben je terug van vakantie, of nog niet weg, maar wel behoefte om je in zomerse sferen te dompelen? Dan mag je het concert van Bomba Estereo, 22 augustus in de Melkweg (Amsterdam) niet missen.

0
Reisnieuws
Spaanse sferen in de Melkweg

De Spanjaard Pau Donés is met zijn band Jarabe De Palo enorm bekend in eigen land en heeft wereldwijd miljoenen platen verkocht. In Nederland is de band nog relatief onbekend, maar daar wordt nu verandering in gebracht. De band treedt 1 juni op i...

0
Reisnieuws
Losgaan op wereldmuziek

Bezoek aankomende week het Amsterdam Roots Festival! De elfde editie van het wereldmuziekfestival laat vanaf zaterdag de hoofdstad weer trillen op zijn grondvesten met een cocktail van internationale muziek- en dansstijlen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.