Reisnieuws

Kamermeisje in je bed?

Gepubliceerd: 19 jan 2010 0
Heb je er 's winters ook zo'n hekel aan om 's avonds tussen de koude lakens te schuiven? Daar heeft de Holiday Inn in Londen wat op gevonden. Je kunt je bed namelijk laten opwarmen - door het personeel welteverstaan.
Door: Vellah Bogle
Wie liever niet bibberend in zijn bedje ligt, kan in het hotel in Kensington zijn lakens gratis laten opwarmen door een levensgroot en levensechte kruik.

Hotelpersoneel in slaaptenue

Het hotelpersoneel zal vijf minuten tussen de lakens kruipen om ervoor te zorgen dat de slaapplaats 'warm en knus' wordt. Om hygiène hoef je je geen zorgen te maken; de werknemers zijn van top tot teen gekleed in slaaptenue. Gevoos met het kamermeisje zit er dus niet in.

Slaapproces

Het idee klinkt misschien een beetje gek, maar volgens Chris Idzikowski, directeur van het Edinburgh Sleep Centre, kan het best werken. 'De meeste mensen vallen in slaap wanneer de lichaamstemperatuur 's avonds begint te zakken. Een warm bed - tussen de 20 en 24 graden - is een goede manier om dit proces in gang te zetten, terwijl een koud bed dat juist tegenhoudt.'

Actie

De actie zal volgende week van start gaan en een week duren. Wie er dus gebruik van wil maken, moet er snel bij zijn!


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...