Reisnieuws

VIDEO: 2 x geluk hebben

Gepubliceerd: 17 jan 2010
0

Lawines, rotsblokken die naar beneden komen, de grond die onder je voeten wegglijdt... Het is de spanning en tegelijkertijd de angst die iedere bergbeklimmer doormaakt. En als je het overleeft, mag je van geluk spreken. Maar als je het twee keer overleeft, wat noem je het dan?

Get Flash to see this player.
Columbus staat op de Vakantiebeurs. Daarom deze week zondagsdiensten met iets minder nieuws en geen nieuwsbrief. Kun je toch niet zonder ons? Bezoek ons dan in de Utrechtse Jaarbeurs, Hal 2, stand D043!

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
VIDEO: Rennen voor je leven

In Nederland proberen spoorbomen mensen tegen te houden, die denken snel nog even over te kunnen steken. Maar dat is niet overal zo geregeld. Hoewel haastige spoed zelden goed is, kun je soms maar beter rennen voor je leven!

0
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
VIDEO: Zandhappen in Brazilië

Dunebashing kan erg leuk zijn. Maar dan kun je maar beter zorgen dat je je veiligheidsriemen om hebt. Of je moet natuurlijk houden van zandtaartjes...

0
Reisnieuws
VIDEO: Bergbeklimmen op benzine

Dat steenbokken steile bergwanden kunnen beklimmen, wisten we al. Maar met deze vervoermiddelen kun je zelfs je klimtuig thuislaten. Een extra portie lef is wel handig om mee te nemen!

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.