Reisnieuws

Filmtip: Up In The Air

Gepubliceerd: 14 jan 2010
0

Als je veel reist, dan weet je precies hoe je te werk moet gaan om op de snelste en meest comfortabele manier op de plaats van bestemming te komen. Zo ook Ryan, het hoofdpersonage in de nieuwe film 'Up In The Air'.

Ryan, gespeeld door niemand minder dan George Clooney, heeft reizen tot een kunst verheven. Hij heeft er dan ook veel ervaring in, gezien het feit dat hij de hele wereld afreist om mensen te ontslaan.

Tart nooit het lot

Maar het lot zou het lot niet zijn, als het niet zou tarten. En dus - zul je altijd zien - wordt hij verplicht meer tijd thuis door te brengen, nét op het moment dat hij op het punt staat vijf miljoen frequent flyer miles te bemachtigen. En alsof dat niet erg genoeg is, ontmoet hij ook nog eens zijn droomvrouw, die houdt van... juist ja, reizen.

Ryan's reistips

Hoe dat afloopt, verklappen we natuurlijk niet. Maar voor die mensen die nog wel het vliegtuig in mogen, heeft Ryan wel een aantal deskundige tips:


1. Als je niet in 1 stoel past, koop dan een extra ticket.
2. Ga nooit in de rij staan achter mensen met kinderen. Een wandelwagen is nooit in 20 minuten ingeklapt
3. Oordoppen en slaapmaskers zijn je beste vrienden aan boord.
4. Alles is te koop, neem alleen mee wat je nodig hebt die dag.
5. Eet geen chili of curry 24 uur voor vertrek.
6. Zet een grote koptelefoon op je hoofd als je geen zin hebt om te kletsen.
7. Neem voldoende proviand mee zodat je bij vertraging geen honger hoeft te lijden.
8. Ga nooit in de rij staan achter bejaarden. Ze zitten vol met verborgen metaal.
9. Slaap, ook al snurk je.
10. Vlieg, relax en go with the flow!

Win kaarten

Zin in een ontspannend avondje bios? Up In The Air, geregisseerd Juno-regisseur Jason Reitman, gaat vandaag in première. Het belooft met 6 Golden Globe-nominaties een flinke kaskraker te worden. En Columbus geeft 5 x 2 bioscoopkaartjes weg, plus 5 x een set duo-oordopjes voor in het vliegtuig! Doe mee aan de actie.

Bekijk de trailer hier

Columbus staat op de Vakantiebeurs. Daarom deze week zondagsdiensten met iets minder nieuws en geen nieuwsbrief. Kun je toch niet zonder ons? Bezoek ons dan in de Utrechtse Jaarbeurs, Hal 2, stand D043!


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
VIDEO: HOME, onze aarde

HOME is een ode aan de schoonheid die de aarde ons te bieden heeft. De makers van de succesvolle serie 'De Aarde vanuit de Hemel' hebben een speciale internetdocumentaire gemaakt voor YouTube en wordt alleen daar vertoond.

1
Reisnieuws
IMAX-film migratie zeedieren

De bekroonde IMAX-film 'Wild Ocean' komt naar Nederland. Bij het Omniversum in Den Haag is vanaf 12 oktober de film over de migratie van vissen in Zuid-Afrika te zien.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.