Reisnieuws

VIDEO: Vouwfiets 2.0

Gepubliceerd: 13 jan 2010
0

De Yikebike ziet eruit als een tweewieler die uit een sciencefictionfilm is weggereden, maar is veel meer dan dat: een electrische vouwfiets waarvoor je niet eens hoeft te peddelen!

Laad de accu binnen een half uurtje op en je zoeft met maximaal twintig kilometer per uur de weg op. Om te sturen, hel je lichtjes naar links of rechts (een rem is gelukkig inbegrepen). De Nieuw-Zeelandse uitvinding weegt slechts negen kilo en is perfect voor citytrips. De Yikebike is vanaf medio 2010 verkrijgbaar in Nederland, vanaf (slik) € 3500.Columbus staat op de vakantiebeurs. Daarom deze week zondagsdiensten met iets minder nieuws en geen nieuwsbrief. Kun je toch niet zonder ons? Bezoek ons dan in de Utrechtse Jaarbeurs, Hal 2, stand D043!


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Op éénwieler door Himalaya

De Brit Steve Colligan gaat een route van 1000 kilometer over de toppen van de Himalaya fietsen. Niet op een gewone fiets, maar op een éénwieler! De route loopt van Lhasa in Tibet via het Mount Everest basiskamp naar de Kathmandu in Nepal.

0
Reisnieuws
Parijs gaat op de fiets

Met de auto Parijs in wordt door menig chauffeur gezien als een ware nachtmerrie. De stad begint dat ook door te krijgen en wil er door middel van een grote campagne iets aan doen: Lang leve de fiets!

0
Reisnieuws
Fiets je rot

Je moet er maar zin in hebben om 12.000 kilometer te fietsen. Toch is er over de hele wereld genoeg animo voor. Tour d’Afrique organiseert drie intercontinentale routes, waarvan de eerste – van Caïro (Egypte) naar Johannesburg (Zuid-Afrika) – ...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.