Reisnieuws

VIDEO: Mongol Rally

Gepubliceerd: 10 jan 2010 0
'Mister Tom' bedacht de Mongol Rally, een rit van Londen naar Mongolië, omdat hij de wereld graag iets minder saai wilde maken.
In 2001 besloot hij met zijn Fiat 126 naar Mongolië te rijden met niet meer dan een mes, goedkope sigaren en één paar kleren bij zich. Zijn poging mislukte, maar hij vond het zo leuk dat hij besloot het nog eens te proberen. Drie jaar later had hij zes auto's bij elkaar weten te trommelen en was de eerste Mongol Rally een feit. Inmiddels staan er elk jaar rond half juli honderden krakkemikkige auto's in Londen te wachten op het startsein voor de race naar Ulaan Baatar in Mongolië. Een rit van ruim twaalfduizend kilometer.

Dit jaar zal er een team met Reisreporter Annettoz de befaamde maar gevaarlijke race gaan rijden! Columbus zal het team sponsoren en via de website iedereen op de hoogte houden van het wel en wee van onze deelnemers. Houd de site dus in de gaten!


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...