Reisnieuws

Wonen in een toilet

Gepubliceerd: 04 dec 2009 0
Wanneer je hoog nodig naar het toilet moet, duurt het soms zo lang dat het lijkt of je voorganger op de pot in slaap is gevallen. Bij een openbaar toilet in de buurt van Nice kun je ook lang wachten, al is daar iets heel anders aan de hand.
Door: Luc Bierman
In het desbetreffende toilet is namelijk een Frans echtpaar ingetrokken. De twee verhuisden ruim een jaar geleden naar de kleine ruimte toen ze vanwege hoge ziekenhuiskosten de huur van hun oude woning niet meer konden opbrengen.

Ingericht

De 62-jarige vrouw des huizes is als schoonmaakster werkzaam en wist van het toilet af omdat ze er geregeld zelf moest schoonmaken.
De wc is inmiddels compleet ingericht met een keukentje, bedden en een wasmachine. Het echtpaar blijft, ondanks verwoede schoonmaakpogingen, wel kampen met een penetrante urinegeur.

Op zoek

Mede daardoor zijn ze op zoek naar een nieuwe woning. Hun budget is duizend euro, maar daar blijkt aan de Côte d'Azur weinig voor te krijgen. Voorlopig blijft het echtpaar dus in het openbare toilet wonen.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...