Reisnieuws

Iglodorp opent haar deuren

Gepubliceerd: 03 dec 2009 0
Eind december opent Alpeniglu, een nieuw iglodorp in het Oostenrijkse Hochbrixen, haar deuren. Alle zeventien iglo's zijn dan gereed voor gasten.
Het dorp is volledig opgebouwd uit sneeuw en ijs. Het herbergt onder meer een hotel, restaurant, VIP suites en een ijsbar.

Dorp

Het dorp ligt hoog in de bergen en vlakbij een skilift en is dus ook voor niet-skiërs gemakkelijk te bereiken. Van de zeventien iglo's zijn veertien ingericht als hotelkamer voor twee personen. Warme slaapzakken, comfortabele matrassen en rendierhuiden moeten de gasten warm houden.

Hotel

Het hotel verwelkomt ook gasten die niet willen overnachten, maar voor een fondue aan een ijstafel of een drankje aan de bar zijn gekomen. Voor bijzondere gelegenheden zoals huwelijken wordt er zelfs een mooie ijskerk verhuurd.

Overnachting

Overnachten in Alpeniglu is mogelijk vanaf € 185 per persoon in een tweepersoonsiglo. Dit is inclusief het vervoer met de gondelbaan, fondue, een workshop ijssculpturen, een fakkelwandeling en een ontbijt.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...