Reisnieuws

Facelift betalen met Airmiles

Gepubliceerd: 17 nov 2009 0
Lekker Airmiles gespaard maar weet je nog niet wat je ermee moet doen? Finnair Oyj, de grootste vliegmaatschappij van Finland komt met een nieuwe optie. Opgespaarde punten kunnen worden ingeruild voor een plastische chirurgie behandeling naar keuze.
Normaal gesproken worden de Finse Frequent Flyerpunten ingeruild voor korting op vliegtickets of hotelovernachtingen, maar in Finland worden daar nu borstimplantaten, een face-lift of haarimplantaten aan toegevoegd.

Tegoedbon

Wie genoeg punten verzameld heeft voor de dure behandelingen, kan een intakegesprek aangaan in een ziekenhuis. Vervolgens worden de punten omgezet in een tegoedbon, waarmee betaald kan worden voor de behandeling.

Overheid

Finnair zit in grote financiële problemen en wordt op deze manier via het ziekenhuis geholpen. De Finse overheid heeft een kleine helft van de vliegmaatschappij in handen en hoopt op deze manier het bedrijf een duw in de rug te geven.

Borstvergroting

Tot nu toe heeft nog niemand gebruik gemaakt van de gloednieuwe aanbieding, maar dat komt misschien omdat er nog flink gespaard moet worden. Omgerekend zijn er voor een borstvergroting evenveel punten nodig als voor 120 retourtjes van Helsinki naar New York.

Naast plastische chirurgie wil Finnair ook andere services gaan aanbieden in ruil voor de punten. Zo kun je ermee terecht in restaurants, clubs en bij autoverhuurbedrijven.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

De week van de Columbus-community in beeld

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden van wildlife en we hebben een bijzonder straatbeeld voor je geselecteerd. Nieuwsgierig geworden naar de topfoto’s?

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden v...

Geheimen van een topfotograaf. Wat wil jij weten?

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale foto maakt. En ze geeft antwoord op al jouw vragen. 

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale f...

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...