Reisnieuws

Facelift betalen met Airmiles

Gepubliceerd: 17 nov 2009 0
Lekker Airmiles gespaard maar weet je nog niet wat je ermee moet doen? Finnair Oyj, de grootste vliegmaatschappij van Finland komt met een nieuwe optie. Opgespaarde punten kunnen worden ingeruild voor een plastische chirurgie behandeling naar keuze.
Normaal gesproken worden de Finse Frequent Flyerpunten ingeruild voor korting op vliegtickets of hotelovernachtingen, maar in Finland worden daar nu borstimplantaten, een face-lift of haarimplantaten aan toegevoegd.

Tegoedbon

Wie genoeg punten verzameld heeft voor de dure behandelingen, kan een intakegesprek aangaan in een ziekenhuis. Vervolgens worden de punten omgezet in een tegoedbon, waarmee betaald kan worden voor de behandeling.

Overheid

Finnair zit in grote financiële problemen en wordt op deze manier via het ziekenhuis geholpen. De Finse overheid heeft een kleine helft van de vliegmaatschappij in handen en hoopt op deze manier het bedrijf een duw in de rug te geven.

Borstvergroting

Tot nu toe heeft nog niemand gebruik gemaakt van de gloednieuwe aanbieding, maar dat komt misschien omdat er nog flink gespaard moet worden. Omgerekend zijn er voor een borstvergroting evenveel punten nodig als voor 120 retourtjes van Helsinki naar New York.

Naast plastische chirurgie wil Finnair ook andere services gaan aanbieden in ruil voor de punten. Zo kun je ermee terecht in restaurants, clubs en bij autoverhuurbedrijven.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Door: Roselinde
Een bezoek aan Komodo NP wordt véél duurder

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?