Reisnieuws

Jodel jezelf naar de sneeuw!

Gepubliceerd: 07 nov 2009 0
Oefen je elke ochtend onder de douche luidkeels de kreet 'Jodelahitiiee' en is jodelen zo goed als je tweede natuur? Dan is de jodelwedstrijd iets voor jou!
Het verkeersbureau van Tirol zoekt middels haar nieuwe campagne 'Jodel je naar de sneeuw' de beste jodelaar van Nederland.

Wedstrijd

Wintersporters, après-skiërs, wannabe-jodelaars en andere talenten wordt gevraagd hun beste jodel op de daarvoor bestemde website achter te laten. De jodelaar met de meeste stemmen wint een zevendaagse sneeuwvakantie in een comfortabel chalet in Tirol voor zeven personen.

Persoonlijke jodel

De website is voorzien van verschillende snufjes, waardoor iedere deelnemer zijn of haar jodel nog persoonlijker kan maken. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld een nickname opgeven of hun jodel ondersteunen door er een pakkende beat onder te zetten. Ook bestaat de mogelijkheid een eigen online karakter aan te maken. Gehuld in 'Lederhosen' of een Tiroler jurk is het wellicht gemakkelijker om een fanclub en dus de meeste stemmen te vergaren.

Populairste jodel

De jodels worden beoordeeld door de bezoekers van de website. Op 7 december zal de populairste jodel bekend worden gemaakt. Voor het zover is, brengt Radio 538 van 25 tot en met 29 november de leukste inzendingen ten gehore.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Hotels zijn uit! 4 unieke slaapplekken to go

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.