Reisnieuws

Jodel jezelf naar de sneeuw!

Gepubliceerd: 07 nov 2009 0
Oefen je elke ochtend onder de douche luidkeels de kreet 'Jodelahitiiee' en is jodelen zo goed als je tweede natuur? Dan is de jodelwedstrijd iets voor jou!
Het verkeersbureau van Tirol zoekt middels haar nieuwe campagne 'Jodel je naar de sneeuw' de beste jodelaar van Nederland.

Wedstrijd

Wintersporters, après-skiërs, wannabe-jodelaars en andere talenten wordt gevraagd hun beste jodel op de daarvoor bestemde website achter te laten. De jodelaar met de meeste stemmen wint een zevendaagse sneeuwvakantie in een comfortabel chalet in Tirol voor zeven personen.

Persoonlijke jodel

De website is voorzien van verschillende snufjes, waardoor iedere deelnemer zijn of haar jodel nog persoonlijker kan maken. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld een nickname opgeven of hun jodel ondersteunen door er een pakkende beat onder te zetten. Ook bestaat de mogelijkheid een eigen online karakter aan te maken. Gehuld in 'Lederhosen' of een Tiroler jurk is het wellicht gemakkelijker om een fanclub en dus de meeste stemmen te vergaren.

Populairste jodel

De jodels worden beoordeeld door de bezoekers van de website. Op 7 december zal de populairste jodel bekend worden gemaakt. Voor het zover is, brengt Radio 538 van 25 tot en met 29 november de leukste inzendingen ten gehore.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

De week van de Columbus-community in beeld

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden van wildlife en we hebben een bijzonder straatbeeld voor je geselecteerd. Nieuwsgierig geworden naar de topfoto’s?

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden v...

Geheimen van een topfotograaf. Wat wil jij weten?

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale foto maakt. En ze geeft antwoord op al jouw vragen. 

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale f...

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...