Reisnieuws

VIDEO: Neem de pianotrap!

Gepubliceerd: 03 nov 2009 1
Erg goed voor de gezondheid is deze pianotrap in Zweden. Zodra iemand op een trede stapt, komt er geluid uit. Bekijk hier hoe wildvreemde metrogebruikers gezamenlijk een lied componeren en de roltrap links laten liggen.


Misschien iets minder goed voor de gezondheid en het milieu, maar toch ook erg leuk, is deze straat in Californië. In het asfalt zitten elementen ingebouwd die muziek maken zodra een auto eroverheen rijdt. Na vele klachten van overprikkelde buurtbewoners, zijn de sensoren uit de weg gehaald en kunnen de omwoners weer genieten van het rustgevende verkeersgeraas.

deel dit artikel met je vrienden:
 

1 reactie(s) bij "VIDEO: Neem de pianotrap!"

  • profile image comment

    Haha geweldig! Die moeten we ook in Nederland hebben!

    Door LeonieV • geplaatst op 2009-11-03 17:34:49

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Door: Roselinde
Een bezoek aan Komodo NP wordt véél duurder

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

4x Europese winterportgebieden weg van de massa

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog echt voor jezelf.

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog...