Reisnieuws

VIDEO: Neem de pianotrap!

Gepubliceerd: 03 nov 2009 1
Erg goed voor de gezondheid is deze pianotrap in Zweden. Zodra iemand op een trede stapt, komt er geluid uit. Bekijk hier hoe wildvreemde metrogebruikers gezamenlijk een lied componeren en de roltrap links laten liggen.


Misschien iets minder goed voor de gezondheid en het milieu, maar toch ook erg leuk, is deze straat in Californië. In het asfalt zitten elementen ingebouwd die muziek maken zodra een auto eroverheen rijdt. Na vele klachten van overprikkelde buurtbewoners, zijn de sensoren uit de weg gehaald en kunnen de omwoners weer genieten van het rustgevende verkeersgeraas.

deel dit artikel met je vrienden:
 

1 reactie(s) bij "VIDEO: Neem de pianotrap!"

  • profile image comment

    Haha geweldig! Die moeten we ook in Nederland hebben!

    Door LeonieV • geplaatst op 2009-11-03 17:34:49

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...

Maximaal genieten van mini Amsterdam

Over buiten de gebaande paden gesproken. Fotograaf Jasper Léonard laat je Amsterdam vanuit een hele andere invalshoek zien. Letterlijk, want hij wringt zich in allerlei bochten om Amsterdam tot Madurodamachtige dimensies te reduceren. Kijk je mee?

Over buiten de gebaande paden gesproken. Fotograaf Jasper Léonard laat je Amsterdam vanuit een hele andere invalshoek zien. Letterlijk, want hij wring...