Reisnieuws

Huisoppasdienst

Gepubliceerd: 28 mei 2007
0

Met een gerust hart op reis? Dat kan met de oppasservice van het Frankrijk Huis. Sinds dit voorjaar werkt het Frankrijk Huis samen met Residence Care, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheren van huizen en het verzorgen van huisdieren op het moment dat reizigers de wereld verkennen.

De beheerders van je huis en haard zijn niet zomaar jan en alleman; zij moeten aan strenge eisen voldoen. Hun aanwezigheid in je huis zorgt ervoor dat het risico op inbraak tot een minimum wordt beperkt. De huisdieren en planten worden verzorgd, de telefoon wordt opgenomen en de post wordt afgehandeld. Gasten van het Frankrijk Huis kunnen met korting gebruik maken van deze service. Maar ook als je een andere (lange) reis gaat maken, kun je gebruik maken van de diensten van Residence Care.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Zo regel je de beste hotelkamer

Op vakantie of een weekendje weg: een fijne hotelkamer is essentieel. Met een klein beetje extra moeite, voorkom je dat je ergens belandt waar je écht niet wil slapen. Sterker nog, hoe meer moeite je doet, hoe goedkoper, hoe mooier en hoe onverge...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.