Reisnieuws

TV: Deadliest Catch 5

Gepubliceerd: 26 okt 2009 0
Deadliest Catch keert terug op Discovery Channel met een nieuwe serie afleveringen over één van de gevaarlijkste beroepen ter wereld: krabvisser.
Door: Luc Bierman
Kapiteins Sig Hansen (van de ‘Nortwestern’), Phil Harris (‘Cornelia Marie’), Keith Colburn (‘Wizard’) en Jonathan en Andy Hillstrand (‘Time Bandit’) maken zich op voor een nieuw avontuurlijk seizoen in de open wateren van Alaska.

Bemanning

Samen met de bemanning van de vissersboten zullen ze het water in Alaska trotseren. De stormen zijn behoorlijk stevig dit jaar.

Omgekomen

Er valt niet te sollen met de werkzaamheden van de mannen, dat bleek wel in de vorige serie van het programma. Tijdens de opnamen zijn toen 7 bemanningsleden van een vissersboot in de Beringstraat in Alaska omgekomen.

Gezondheid

Het was de vraag of iedereen van de eerdere series kon deelnemen aan de opnames. Twee van de hoofdpersonen van het programma kampen met gezondheidsproblemen. Keith heeft net kanker overleefd en Phil weet niet of hij met een embolie aan zijn been wel mag varen.

Vangsten

De krabvissers hebben vele duizenden euro’s in hun boten geïnvesteerd. Dit hopen zij met de vangsten terug te kunnen verdienen. Er is geen zekerheid voor de schippers of dit lukt.

Ruiger, groter, heviger

In de komende afleveringen zijn de zeeën nog ruiger, de belangen groter en is de spanning heviger dan ooit te voren...

Kom vast in de stemmingDe nieuwe afleveringen van Deadliest Catch 5 zijn vanaf maandag 26 oktober om 22.00 uur op Discovery Channel te zien.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

4x Kerst rond de wereld, maar dan nét effe anders

Terwijl Nederland traditiegetrouw het gourmetstel afstoft en een kerstboom in huis haalt, wordt kerst elders in de wereld op héle andere manieren gevierd. Dit zijn de vier, uh, interessantste …

Terwijl Nederland traditiegetrouw het gourmetstel afstoft en een kerstboom in huis haalt, wordt kerst elders in de wereld op héle andere manieren gevi...

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...