Reisnieuws

Skipistes vervroegd open

Gepubliceerd: 22 okt 2009 0
Haal de latten maar uit de kast, want de Oostenrijkse skidorpen gooien hun skipistes dit weekend al open.
Voor sommige plekken is het voor het eerst in tachtig jaar dat de liften zo vroeg in het seizoen opengaan.

Prepareren

In de geliefde wintersportplaatsen Leogang en Kitzbühel in Oostenrijk, viel de afgelopen dagen uitzonderlijk veel sneeuw. Zo viel er in Leogang tussen de 70 en 100 centimeter sneeuw boven op de Asitz. Door de pistes te prepareren, kan er al volop geskied worden.

Weervoorspelling

Ook andere gebieden zijn vervroegd open. Zo wordt er op het Kitzsteinhorn al geskied tot aan de 2500m grens. Volgens de laatste weervoorspellingen kunnen de pistes openblijven tot de winter invalt en het wintersportseizoen echt begint.


Foto door: esthermarije.reisreporter.nl


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

De week van de Columbus-community in beeld

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden van wildlife en we hebben een bijzonder straatbeeld voor je geselecteerd. Nieuwsgierig geworden naar de topfoto’s?

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden v...

Geheimen van een topfotograaf. Wat wil jij weten?

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale foto maakt. En ze geeft antwoord op al jouw vragen. 

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale f...

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...