Reisnieuws

WK beste Kerstman van start

Gepubliceerd: 18 okt 2009 0
Ben je gek op sneeuw, rendieren en houd je daarnaast ook nog van koekjes en melk? Doe dan mee aan het Kerstmannenwereldkampioenschap!
Eind november 2009 wordt in het Zwitserse Samnaun voor de negende keer het wereldkampioenschap gehouden. De Nederlandse en Duitse voorrondes voor de zoektocht naar de ideale Kerstman beginnen op 1 november in SnowWorld in Landgraaf.

Voor deze voorrondes is de organisatie op zoek naar kandidaten die in zichzelf een Kerstman herkennen. Tijdens de voorrondes wordt er gekeken naar verschillende onderdelen. Handigheid en creativiteit zijn daarbij even nodig als een beetje conditie en geluk.

‘Clauwau’, het wereldkampioenschap van de Kerstmannen, hoort inmiddels echt bij Samnaun. Het begon ooit als een grap, maar inmiddels doen er 32 teams uit de hele wereld aan mee.

De deelnemers kunnen zaterdag vanaf 10.00 uur oefenen in de verschillende disciplines, op zondag wordt het dan menens. Een internationale jury beslist in disciplines zoals de ‘steenboksprint’, ‘peperkoek versieren’ of ‘cadeautjes rondbrengen’ welk Nederlands en welk Duits team gratis naar de wereldkampioenschappen in Samnaun afreizen

Geef je op via: santaclaus@snowworld.com

Voor meer info: Snowworld.com/santaclaus

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Hotels zijn uit! 4 unieke slaapplekken to go

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.