Reisnieuws

Seks voor meer bananen

Gepubliceerd: 16 sep 2009 0
Openbare seks om een grotere bananenoogst te krijgen. Je moet er maar op komen! In het kleine dorpje Yamine in Papoea Nieuw Guinea hebben een aantal dorpelingen elk standje midden op straat geprobeerd om de bananengoden gunstig te stemmen en een rijkere oogst te krijgen.
De dorpelingen waren de afgelopen vier maanden in de ban van sekteleider Thomas Peli, die zijn buren heeft wijsgemaakt dat de bananenoogst zou vertienvoudigen elke keer wanneer iemand publiekelijk seks heeft. Peli bedreigde zijn dorpsgenoten en gebruikte geweld om gehoorzaamd te worden.

Gevangen

De seksuele activiteiten kwamen aan het licht doordat dorpshoofd Titus Namusa, die al maanden gevangen werd gehouden door de sekteleider, wist te ontsnappen. Hij heeft twaalf uur gelopen om het dorp Wau te bereiken, waar hij de politie activeerde.

Naakt

Toen de politie op de deur van de seksfanaat klopte, duwde Peli zijn blote vrouw naar buiten om als menselijk schild te gebruiken. Zelf vluchtte hij met enkele volgelingen, waaronder een kleine jongen, naakt de jungle in.


Foto door: travelmoments.reisreporter.nl

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...

Maximaal genieten van mini Amsterdam

Over buiten de gebaande paden gesproken. Fotograaf Jasper Léonard laat je Amsterdam vanuit een hele andere invalshoek zien. Letterlijk, want hij wringt zich in allerlei bochten om Amsterdam tot Madurodamachtige dimensies te reduceren. Kijk je mee?

Over buiten de gebaande paden gesproken. Fotograaf Jasper Léonard laat je Amsterdam vanuit een hele andere invalshoek zien. Letterlijk, want hij wring...