Reisnieuws

Seks voor meer bananen

Gepubliceerd: 16 sep 2009 0
Openbare seks om een grotere bananenoogst te krijgen. Je moet er maar op komen! In het kleine dorpje Yamine in Papoea Nieuw Guinea hebben een aantal dorpelingen elk standje midden op straat geprobeerd om de bananengoden gunstig te stemmen en een rijkere oogst te krijgen.
De dorpelingen waren de afgelopen vier maanden in de ban van sekteleider Thomas Peli, die zijn buren heeft wijsgemaakt dat de bananenoogst zou vertienvoudigen elke keer wanneer iemand publiekelijk seks heeft. Peli bedreigde zijn dorpsgenoten en gebruikte geweld om gehoorzaamd te worden.

Gevangen

De seksuele activiteiten kwamen aan het licht doordat dorpshoofd Titus Namusa, die al maanden gevangen werd gehouden door de sekteleider, wist te ontsnappen. Hij heeft twaalf uur gelopen om het dorp Wau te bereiken, waar hij de politie activeerde.

Naakt

Toen de politie op de deur van de seksfanaat klopte, duwde Peli zijn blote vrouw naar buiten om als menselijk schild te gebruiken. Zelf vluchtte hij met enkele volgelingen, waaronder een kleine jongen, naakt de jungle in.


Foto door: travelmoments.reisreporter.nl

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Door: Roselinde
Een bezoek aan Komodo NP wordt véél duurder

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

4x Europese winterportgebieden weg van de massa

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog echt voor jezelf.

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog...