Reisnieuws

VIDEO Pamela als douanier

Gepubliceerd: 10 sep 2009 0
De rondborstige Pamela Anderson is een natte droom voor veel mannen. Hoewel de blondine vooral bekend werd door haar uiterlijk, probeert ze het de laatste jaren met een serieuzere aanpak. Echter, de vliegvelden in Amerika zijn nog niet overtuigd.
Door: Vellah Bogle
De voormalige Baywatch actrice zet zich al jaren in voor PETA, de organisatie die zich hard maakt voor de rechten van dieren. Anderson is te zien in een nieuw spotje, waar ze als uitdagend geklede beveiligingsmedewerkster reizigers stript van kledingstukken gemaakt van leer, bont en ander dierlijk materiaal.

Te sexy

Het spotje is te sexy om uitgezonden te worden op de vliegvelden van New York, meldt een woordvoerster van de luchthavens. De directie is bang dat gezinnen met kinderen aanstoot zullen nemen tegen het filmpje.

New York Fashion Week

Het filmpje zou volgens planning vanaf vandaag via CNN Airport Network op de luchthavens getoond worden. De launch valt tactvol samen met de start van New York Fashion Week, waar veel afgevaardigden uit de kledingbranche aanwezig zullen zijn.

Luchtvaartmaatschappijen

Nu het filmpje geboycot wordt op de New Yorkse vliegvelden, probeert PETA om luchtvaartmaatschappijen zover te krijgen dat ze het spotje uitzenden tijdens vluchten. Of dat gaat lukken, is nog niet bekend.

Bekijk de verboden video hier

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Door: Roselinde
Een bezoek aan Komodo NP wordt véél duurder

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

4x Europese winterportgebieden weg van de massa

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog echt voor jezelf.

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog...