Reisnieuws

Vliegtuig stort neer op Thais eiland

Gepubliceerd: 04 aug 2009 0
Tijdens hevige regen is op het vakantie-eiland Koh Samui een vliegtuig van de Thaise luchtvaartmaatschappij Bangkok Airways neergestort. Een woordvoerder van het vliegveld meldt dat de piloot is omgekomen. Er zouden 41 gewonden zijn.
Het ongeluk gebeurde op het vliegveld van Koh Samui tijdens een zware regenbui. Het vliegtuig is met de neus tegen een oude verkeerstoren terecht gekomen. Het toestel was onderweg van de zuidelijke stad Krabi naar Koh Samui. De verbinding tussen de twee toeristische trekpleisters wordt veel gebruikt door vakantiegangers.

Nederlanders

De piloot is door het ongeluk om het leven gekomen en zeker veertig van de 72 inzittenden zijn gewond geraakt. In het vliegtuig zaten tenminste vier Nederlanders. Zij zijn allen ongedeerd gebleven, meldde de Nederlandse ambassade in Bangkok. Onder de Nederlanders was een medewerker van de ambassade.

Gebroken benen

Een regionale bestuurder meldde dat de meeste gewonden geen levensbedreigende verwondingen hebben. Sommigen hebben gebroken benen.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.

Foto door marina.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers voor ontdekkingsreizigers

Bij ontdekkingsreizen ligt de nadruk op beleven. Je wilt iets ontdekken wat je nog niet eerder hebt gezien of hebt meegemaakt. Of dit nu in een tropisch regenwoud is, op Antartica of in het bos bij jou in de buurt, ontdekken kun je overal. Onze communityleden weten hun avonturen goed vast te leggen....

Bij ontdekkingsreizen ligt de nadruk op beleven. Je wilt iets ontdekken wat je nog niet eerder hebt gezien of hebt meegemaakt. Of dit nu in een tropis...

In the picture: Topfoto van de Dag

Wekelijks uploaden de Columbus Travel Communityleden hun mooiste beelden waar wij erg blij mee zijn. Deze Topfoto van de Dag is genomen door communitylid ontheroadagain in het Krugerpark in Zuid-Afrika. 

Wekelijks uploaden de Columbus Travel Communityleden hun mooiste beelden waar wij erg blij mee zijn. Deze Topfoto van de Dag is genomen door community...

In the picture: Topfoto van de Dag

De Columbus Travel Communityliden uploaden dagelijks de mooiste beelden. Vandaag zetten wij communitylid kuifje2foto even in het zonnetje. Zijn Topfoto van de Dag is gemaakt in South Georgia. Wij delen dit dromerige beeld natuurlijk graag met jullie.

De Columbus Travel Communityliden uploaden dagelijks de mooiste beelden. Vandaag zetten wij communitylid kuifje2foto even in het zonnetje. Zijn Topfot...