Reisnieuws

Ryanair blundert op drukste dag

Gepubliceerd: 04 aug 2009 0
700 passagiers hebben hun vlucht gemist omdat Ryanair slechts elf balies opende voor 255 vluchten. Dat gebeurde op één van de drukste dagen van het jaar op het Britse Stansted. Het weekend daarvoor had de maatschappij nog 23 balies bemand.
De vertragingen zorgden voor bijzonder veel ergernis onder de passagiers, waardoor de politie zelfs moest tussenkomen. De gestrande passagiers, velen met kleine kinderen, moesten andere vluchten zoeken of hun vakantie annuleren. Sommigen brachten de nacht door in de terminal.

Nachtmerrie

'Het was een nachtmerrie', zegt één van de gestrande passagiers. De man haalt flink uit naar de luchtvaartmaatschappij. 'De politie staat hier met machinegeweren die dienen om ons te beschermen tegen terroristen. Maar nu staan ze de ticketverkopers van Ryanair te beschermen', aldus de gedupeerde. Ryanair deed volgens hem geen enkele mededeling over de situatie.

Excuses

De luchtvaartmaatschappij bood later excuses aan voor het incident. Het kleine aantal geopende balies wijt Ryanair aan een personeelstekort bij het afhandelingsbedrijf Swissport. Ook dat bedrijf excuseerde zich voor het fiasco.


Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x droomplekken in Zuidoost-Azië

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken. Laat je daarom inspireren door onze community-leden, die je voor zijn gegaan.

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontde...

Door: Tom Aussems
Roadtrippen in Europa voor €1? Het kan echt!

We hebben een geheim trucje gevonden om spótgoedkope roadtrips te maken. In de Verenigde Staten zijn ze al bekend met de zogeheten ‘relocation deals’, maar nu kan het ook in Europa!

We hebben een geheim trucje gevonden om spótgoedkope roadtrips te maken. In de Verenigde Staten zijn ze al bekend met de zogeheten ‘relocation deals’,...