Reisnieuws

VIDEO: Kedeng door Bangkok

Gepubliceerd: 21 jul 2009 3
En wij maar denken dat in Nederland gebrek aan ruimte is! Deze trein dendert dwars door een marktplaats heen. De marktlieden lijken zich er echter niet aan te storen. Het gevaarte is nog geen seconde voorbij en de kraampjes staan weer klaar voor gebruik.


Met dank aan Annettoz.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

3 reactie(s) bij "VIDEO: Kedeng door Bangkok"

 • profile image comment

  Heerlijk, zo'n flexibele maatschappij!

  Door Specie • geplaatst op 2009-07-22 22:41:15
 • profile image comment

  fantastisch!!! wat een geweldige filmpje!!!

  Door Radje64 • geplaatst op 2009-07-26 10:48:45
 • profile image comment

  Dit zijn toch wel de bijzonderheden die bezoekjes aan bijvoorbeeld Bangkok enorm leuk maken. Ook wij hebben die meegemaakt en in eerste instantie verbaas je je gewoon over dat het daar 'zomaar' kan. En elke keer moet je je gewoon weer aanpassen :)

  Door Biite • geplaatst op 2009-07-22 20:36:08

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...

Maximaal genieten van mini Amsterdam

Over buiten de gebaande paden gesproken. Fotograaf Jasper Léonard laat je Amsterdam vanuit een hele andere invalshoek zien. Letterlijk, want hij wringt zich in allerlei bochten om Amsterdam tot Madurodamachtige dimensies te reduceren. Kijk je mee?

Over buiten de gebaande paden gesproken. Fotograaf Jasper Léonard laat je Amsterdam vanuit een hele andere invalshoek zien. Letterlijk, want hij wring...