Reisnieuws

VIDEO: Rekenen als de Maya's

Gepubliceerd: 14 jul 2009 3
De moderne technologie staat voor niets... Maar tegenwoordig nemen we onszelf steeds meer uit handen en raken we toch best handige kennis kwijt. Want zeg nou zelf, waarom heb je nog een rekenmachine nodig, als je kunt rekenen zoals de Maya's deden?!
Door: Vellah Bogle
deel dit artikel met je vrienden:
 

3 reactie(s) bij "VIDEO: Rekenen als de Maya's"

 • profile image comment

  Geweldig systeem, maarrreh.... dan nu met getallen die bestaan uit cijfers boven de drie en die niet allebei uit hetzelfde aantal cijfers bestaan, zoals 98 x 657. Het is dan ineens niet meer zo duidelijk hoe het moet, en je bent wel héél veel streepjes aan het trekken. De Maya's zullen toch ook wel met hogere cijfers hebben gewerkt of konden ze maar tot drie tellen? Kortom: mag ik ook een vervolgcursus? ;-)

  Door Specie • geplaatst op 2009-07-19 18:59:04
 • profile image comment

  Cool!

  Door Annettoz • geplaatst op 2009-07-14 18:39:23
 • profile image comment

  Heb 2x moeten kijken hoe het precies in elkaar steekt, maar....het werkt ! Erg handig voor als er even geen "zakjapanner" voor handen is.

  Door Ikke • geplaatst op 2009-07-14 20:45:13

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Wegdromers: 10 droomplekken in Zuidoost-Azië

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken. Laat je daarom inspireren door onze community-leden, die je voor zijn gegaan.

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontde...