Reisnieuws

Het noorden: voordeel en luxe

Gepubliceerd: 14 jun 2009 0
Wil je genieten van een luxe, maar betaalbare stedentrip? Dan is de Zweedse hoofdstad Stockholm misschien wel een leuke vakantiebestemming voor jou.
Uit onderzoek van de internationale reserveringswebsite Hotels.com bleek dat een overnachting in onder andere Stockholm voordeliger is dan in andere Europese steden, vooral in vergelijking met zuidelijke metropolen. Het kan al gauw € 20 per nacht schelen in de portemonnee.

Populariteit stijgt
Zweden is al jaren de goedkoopste Noord-Europese bestemming voor toeristen. Doordat de Zweedse kroon ten opzichte van de euro nu extra laag staat, zal dit land aankomende zomer meer toeristen ontvangen dan normaal.

Europa heeft veel te bieden
Stockholm is niet de enige Europese stad waar de hotelprijzen goed bevallen bij toeristen. De steden Gotenburg en Malmö bieden ook luxe overnachtingen aan voor voordelige prijzen. Voor toeristen die dichtbij de bruisende stad Kopenhagen willen verblijven, is Malmö the place to be. Met het openbaar vervoer ben je vanuit Malmö in slechts 45 tot 60 minuten in het stukken duurdere Kopenhagen.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

De week van de Columbus-community in beeld

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden van wildlife en we hebben een bijzonder straatbeeld voor je geselecteerd. Nieuwsgierig geworden naar de topfoto’s?

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden v...

Geheimen van een topfotograaf. Wat wil jij weten?

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale foto maakt. En ze geeft antwoord op al jouw vragen. 

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale f...

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...