Reisnieuws

Nederlanders gegijzeld in Bolivia

Gepubliceerd: 04 jun 2009 0
Een groep Nederlanders wordt sinds een aantal uur door bewoners vastgehouden in het plaatsje Uyuni vlakbij de bekende zoutvlakte in Bolivia. Hun eis: een asfaltweg.
Het ministerie van Buitenlandse Zaken liet dit vanochtend weten. Om hoeveel Nederlanders het gaat, is nog onbekend.

Asfaltweg
Inwoners van deze stad hebben één voorwaarde voordat zij de gegijzelden vrij zullen laten, namelijk dat er een asfaltweg aangelegd moet worden. In het verleden zijn er om dezelfde reden ook mensen uit diverse andere landen het dupe geworden van dergelijke gijzelingsacties. Deze mensen werden vrijgelaten, maar zonder succes voor de gijzelnemers.

Foto door blom0721.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...

Maximaal genieten van mini Amsterdam

Over buiten de gebaande paden gesproken. Fotograaf Jasper Léonard laat je Amsterdam vanuit een hele andere invalshoek zien. Letterlijk, want hij wringt zich in allerlei bochten om Amsterdam tot Madurodamachtige dimensies te reduceren. Kijk je mee?

Over buiten de gebaande paden gesproken. Fotograaf Jasper Léonard laat je Amsterdam vanuit een hele andere invalshoek zien. Letterlijk, want hij wring...