Reisnieuws

Lastminutewebsites gelanceerd

Gepubliceerd: 23 mei 2009
0

Door de economische malaise is er steeds meer interesse in lastminutevakanties in Nederland. De steeds groeiende vraag naar deze vakanties heeft er toegeleid dat er onlangs een aantal nieuwe lastminutewebsites zijn gelanceerd, die zich hierop richten.

Inmiddels zijn er enkele honderden lastminutevakanties geplaatst van zowel particulieren, bemiddelaars, touroperators, bed and breakfast en hotels. Verwacht wordt dat dit aantal zal toenemen tot enkele duizenden.
De goedkope vluchten, hotels en vakantiehuizen kun je vinden op Nederlandlastminutes.nl, Lastminutehotelzoeken.nl en Lastminutesvakantiehuizen.nl. Voor buitenlandse lastminutereizen kun je kijken op Lastminutevakantiehuizen.com. De websites zijn eigendom van a-Vakanties.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Laagste vliegticketprijzen ooit!

Elk nadeel heeft zijn voordeel, zo ook met de financiële crisis. Luchtvaartmaatschappijen gooien namelijk hun prijzen omlaag als gevolg van de crisis en steeds legere vliegtuigen.

3
Reisnieuws
Koud kikkerlandje populairder

Komende zomer zijn ongeveer acht miljoen Nederlanders van plan om in het buitenland op vakantie te gaan. Dit is een daling van een kwart miljoen mensen ten opzichte van vorig jaar. Frankrijk is daarbij veruit de populairste vakantiebestemming.

0
Reisnieuws
Reizen absurd goedkoop

Met de kredietcrisis in het achterhoofd moet je weten wanneer je je slag moet slaan. En dat is nu! Dus neem die vakantiedagen op, breng de hond naar de buren en hup, met die bleke neus de zon in. Want wie is er nou graag een dief van zijn eigen po...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.