Reisnieuws

Sleurhutten worden steeds cooler

Gepubliceerd: 13 mei 2009 0
Caravans iets van vroeger? MINI, Airstream Trailers en Republic of Fritz Hansen ontwierpen samen een caravan van deze tijd. Het moderne huis op wielen is 6,8 meter lang en is helemaal op het ontwerp van de MINI Cooper S Clubman afgestemd.
Republic of Fritz Hansen is het bedrijf dat zich heeft gericht op het interieur van de caravan. Net als bij de Mini Cooper S Clubman houdt de caravan bij de inrichting het thema 'surf en watersport' aan. De moderne sleurhut is voorzien van allerlei leuke snufjes. De bekleding van zowel de auto als de caravan is van waterafstotende stof.

Zomerse sferen
Wat deze caravan ook nog te bieden heeft, is een houten paneelvloer, eivormige stoelen en wanden bedrukt met bloemprint om de zomerse sfeer terug te laten komen. Een gehalveerde surfplank dient als plank aan de wand voor uw eigendommen. Het verrassendste onderdeel is een elektronisch uitklapbare zijwand dat een comfortabel lounge bed bevat. Hier heb je de mogelijkheid om onder de sterren te slapen of om lekker uit te rusten na een heerlijke duik in de zee.

Voor de show
Voor de geïnteresseerde kopers is er voor nu nog slecht nieuws. Deze trailer is voorlopig alleen op de salon van Milaan te bewonderen. Of de caravan het productiestadium ooit zal bereiken, is niet zeker.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

5x inspirerende reisvideo’s van Zuidoost-Azië

Oh oh, we voelen de reiskriebels alweer opborrelen! Zin om een paar minuten helemaal weg te dromen bij deze bloedmooie beelden van de gaafste locaties in Zuidoost-Azië?

Oh oh, we voelen de reiskriebels alweer opborrelen! Zin om een paar minuten helemaal weg te dromen bij deze bloedmooie beelden van de gaafste locaties...