Reisnieuws

Motel weigert volledig dorp

Gepubliceerd: 24 apr 2009 0
In Nieuw-Zeeland heeft de eigenaar van een motel in Palmerston North na problemen met gasten uit Wainuiomata zijn complex gesloten voor alle zestienduizend inwoners uit deze plaats.
Nadat een sportteam van de middelbare school en een sportclub uit Wainuiomata overlast veroorzaakten, besloot eigenaar Steve Donolly een volledig verbod op te leggen voor alle bewoners van deze plaats. De eigenaar beschuldigt de sportieve jongeren van spugen, geluidsoverlast, het gebruik van vloekwoorden en het niet houden aan de regels.

Schuld van motelmanager
"Ik heb de laatste jaren ongeveer honderd bezoekers uit deze plaats ontvangen en misschien één van hen die wij aardig vonden. Ze zijn het niet waard en we zullen dezelfde maatregelen nemen tegen iedereen die ons zoveel stress bezorgt," zegt Steve Donolly. De directeur van de Wainuiomata middelbare school, gevestigd op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland, reageert hierop door de schuld te geven aan de motelmanager: "Het zijn tieners dus er is altijd een bepaald niveau aan geluidsoverlast. De manager was onredelijk en zelfs vrij agressief".

Foto door marleenrobert.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...