Reisnieuws

Keniaan versus python

Gepubliceerd: 16 apr 2009 0
Hoe reageer je als je wordt gewurgd door een python? Het overkwam de Keniaanse Ben Nyaumbe op zijn boerderij in Malindo. Zijn reactie: hij zette stevig zijn tanden in het beest.
Nyaumbe was aan het werk op zijn boerderij, toen de wurgslang zich om hem heen kronkelde en hem in een boom hees. Toen hij bijna stikte, besloot hij spontaan in de slang te bijten. Hij kreeg het zelfs voor elkaar zijn mobiele telefoon uit zijn zak te pakken om hulp in te schakelen.

Bevrijding
De Keniaan was vastbesloten en hield zijn tanden stevig in de python. Ook was er ondertussen hulp van anderen gekomen. Hierdoor verslapte de greep van de python langzamerhand en uiteindelijk viel de boer op de grond. Hij kwam er met een paar schrammen en bulten vanaf.

Foto door ronniedankelman.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Hotels zijn uit! 4 unieke slaapplekken to go

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.