Reisnieuws

Deadliest Catch terug op tv

Gepubliceerd: 18 apr 2009
0

Het Amerikaanse televisieprogramma Deadliest Catch is weer terug op Discovery Channel. In het programma worden verschillende vissersboten gevolgd tijdens het gevaarlijke krabseizoen van oktober tot januari.

In het zestig minuten durende programma varen de vissersboten rond op de Barentszee, ten noorden van Rusland en Noorwegen. De thuishaven van de vissersboten is de Dutch Harbor, gelegen in Alaska. Op elke boot is een cameraploeg aanwezig en ook de 'Greenhorns', de onervaren vissers die voor het eerst meegaan, worden op de voet gevolgd.

Seizoen vier
Deadliest Catch was op 15 april 2005 voor het eerst te zien op de Amerikaanse televisie. Daar wordt momenteel seizoen vijf uitgezonden. In Nederland is zojuist seizoen vier van start gegaan. Het programma is aanstaande zondag om 13:20 uur te zien op Discovery Channel.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Door: Vellah Bogle
Kijk mee bij gangsters

Vanavond begint het bloedstollende vierde seizoen van Ross Kemps on Gangs op Discovery Channel. In deze serie gaat de populair Britse acteur Ross Kemp op zoek naar de meest beruchte bendes ter wereld.

0
Reisnieuws
VIDEO: Deadliest Catch

Het nieuwe seizoen van de spectaculaire serie Deadliest Catch van Discovery Channel is begonnen! In de eerste aflevering zie je hoe de boot en crew tijdens de krabvangst wordt geteisterd door enorm noodweer.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.