Reisnieuws

Columbus-oprichter Louise blogt

Gepubliceerd: 11 apr 2009 0
Voor iedereen die benieuwd is hoe de reportages in Columbus Magazine tot stond komen, houdt adjunct-hoofdredacteur en fotografe Louise ten Have nu een blog bij.
Door: Vellah Bogle
Samen met hoofdredacteur Matthijs de Groot reist Louise ten Have voor iedere editie van Columbus af naar een van de vele landen die onze aardbol rijk is, om daar van de gebaande paden af te stappen en een prachtige reportage in elkaar te draaien.

Sicilië
Voor editie 18, dat rond 9 juni in de winkels zal verschijnen, is het tweetal momenteel op Sicilië. Speciaal voor de lezers van Columbus en bezoekers van onze site houdt Louise voor het eerst een blog bij, over hun belevenissen daar en haar ervaring met haar nieuwe camera. Ze is namelijk de gelukkige bezitter van een gloednieuwe Canon EOS 5D Mark II en deze reis maakt de camera zijn vuurdoop.
Benieuwd hoe het de hoofdredacteuren vergaat? Volg dan de belevenissen op Louise's blog.

Columbus
Columbus werd in 2005 opgericht door de gepassioneerde reizigers Louise ten Have en Matthijs de Groot uit ontevredenheid met de bestaande reisbladen. In het blad komen de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, ver weg en dichtbij, aan bod, waarbij veel aandacht besteed wordt aan de kennis van lokale bewoners.
Elke reportage in Columbus wordt gemaakt door een Columbus-team dat speciaal voor dit doel naar de bestemming is gestuurd.

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...