Reisnieuws

Leeuwtje rijden in dierentuin

Gepubliceerd: 01 apr 2009 0
Als Artis je verveelt of je vindt Nederland gewoon te veilig, overweeg dan eens een bezoek aan de Argentijnse dierentuin Lujan. Daar mag je gewoon bij leeuwen in de kooi en zelfs een kind mag een tijger aaien!
Het dierenpark met de soepele veiligheidsvoorschriften is ongekend populair in Buenos Aires. Toeristen komen massaal naar de dierentuin om plaats te nemen op de rug van een leeuw of te knuffelen met beren en tijgers.

Ophef
Dierenrechtenorganisaties zijn geschokt en vrezen dat een ongeluk binnenkort niet uit kan blijven. 'De dierentuin zet de levens van de bezoekers op het spel door hen een ontmoeting met de dieren te gunnen,' aldus Will Travers van de Born Free Foundation. Volgens de directeur van het park worden alle veiligheidsvoorschriften in acht genomen en zijn er overal getrainde medewerkers aanwezig.

Risico...
Volgens een bezoeker is een bezoekje aan de Lujan dierentuin aan te raden, al ligt gevaar op de loer. Zo komt het voor dat medewerkers pas nadat mensen in de kooi zijn geweest de leeuwen voeren...

Foto 'leeuw' door marjan.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...