Reisnieuws

Ontdek Oekraïne als vakantieland

Gepubliceerd: 25 mrt 2009 0
Als je op zoek bent naar een land waar de paden nog niet voor je gebaand zijn, hoef je niet altijd naar de andere kant van de wereld te vliegen. Ook in Europa zijn er prachtige, maar relatief onbekende vakantiebestemmingen te vinden.
Door: Vellah Bogle
Om die reden organiseert de Oekraïense ambassade in Den Haag samen met het Platform Nederland - Oekraïne een informatieve dag op 4 april in het Museum voor Communicatie in Den Haag.

Leren over Oekraïne
Gedurende de dag leren bezoekers meer over de culturele achtergrond van het land, wat op minder dan drie uur vliegen van Amsterdam ligt. Natuurlijk komen de Krim, de Karpaten, hoofdstad Kiev en de havenstad Odessa aan bod, maar ook minder bekende en misschien soms verrassende aspecten van het land zullen de revue passeren. Daarnaast zullen een aantal bekende Nederlanders die bekend zijn met Oekraïne, zoals actrice Victoria Koblenko, acteur en auteur Dolf de Vries en presentator Derk Bolt acte de présence geven. Toegang is gratis.

Meer informatie op www.oekraine.org

Foto door Pechizhak.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

4x Europese winterportgebieden weg van de massa

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog echt voor jezelf.

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog...