Reisnieuws

Twee vliegtuigongelukken

Gepubliceerd: 23 mrt 2009 0
Het Nederlandse nieuws opende de week met de bonussen van ING. In de VS en Japan hadden de media heel andere dingen aan het hoofd: op beide continenten kopten ze over een vliegtuigcrash.
In de Amerikaanse staat Montana stortte zondagavond een eenmotorig toestel neer bij een kerkhof. Zeven volwassenen en zeven kinderen die op weg waren naar een skivakantie lieten het leven. Oorzaak van de ramp is waarschijnlijk overbelading. Het vliegtuigje (type Pilatus PC-12) mag normaal niet meer dan tien passagiers vervoeren.

Japan
Enkele uren na de vliegramp in de VS stortte op de luchthaven Narita bij Tokio een vrachtvliegtuig van het bedrijf FedEx neer. De enige twee inzittenden kwamen om het leven. Na de crash op de landingsbaan ontstond een grote vuurbal, waarop het toestel volledig uitbrandde.

Bekijk de video van de rampplek in Montana:En zie hier onder de videobeelden van de vuurbal bij Tokio:Foto van Martha Guidoni via CNN
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...