Reisnieuws

Canon sponsort Reisreporter

Gepubliceerd: 27 feb 2009
0

De reizigerscommunity van Columbus, Reisreporter.nl, heeft een nieuwe hoofdsponsor!

Canon zal het komende jaar Reisreporter.nl sponsoren. De reizigerscommunity heeft de handen ineengesloten met één van de grootste namen in foto-apparatuur. Reisreporters kunnen niet alleen een reis naar Nieuw-Zeeland en Epson printers winnen, maar maken nu bovendien kans op een Canon EOS 450D spiegelreflex camera kit met twee objectieven: EF-S 18-55IS én een EF-S 55-200 IS.

Canon
Canon is bewust van de kracht van het beeld en deelt de passie voor fotografie met de mensen en reisreporters van reisreporter.nl. Daarom wil Canon het delen van inspirerende beelden faciliteren. Dit wordt nog eens ondersteund door Canons ‘Kyosei’ bedrijfsfilosofie; een Japans woord dat zoveel betekent als 'samen werken en leven voor het algemeen belang'. Deze filosofie sluit moeiteloos aan bij Reisreporter.nl.

Maak zelf ook kans
Ook kans maken op een Canon camera, maar nog geen lid van Reisreporter? Schrijf je dan nu in!
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Zo fotografeer je landschappen

Reisreporter Hillebrand heeft speciaal voor Reisreporter een cursus Landschapsfotografie geschreven. Bekijk de tips, apparatuur en voorbereidingen die je kunt gebruiken om de mooiste landschapsfoto's te maken!

24
Reisnieuws
En de winnaars zijn…

De zomerprijzen van Reisreporter.nl zijn bekend! De winnaars hiervan willen we in de spotlights zetten: Johan Ensing en Roy Voss.

0
Reisnieuws
Eerste Reisreporter gaat op stap

Donderdag is het zover: dan gaat de eerste Columbus Reisreporter op stap met een van onze eigen reisjournalisten.

2

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.