Reisnieuws

Logeren bij Willem-Alexander?

Gepubliceerd: 13 feb 2009 0
Prins Willem-Alexander en prinses Máxima slaan graag hun vleugels uit. Je hebt dan ook steeds meer kans dat je de twee in het buitenland tegen het lijf loopt in plaats van in Nederland. Lieten ze vorig jaar nog een riant vakantiehuis in het ongerepte Mozambique bouwen, nu heeft het paar een landgoed aangekocht aan de voet van de Andes.
Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst is het landhuis niet bedoeld als tweede vakantiewoning, maar als investering. Het landgoed ‘La Estancia Pilpilcura’ kostte bijna 2,5 miljoen euro en bestaat uit 1500 hectare grond met daarop een hotel en een paar vakantiehuisjes. De broer van Máxima, Martin Zorreguieta, zal de ranch met vakantiehuisjes in het zuiden van Argentinië gaan bestieren.
Boeken is momenteel nog niet mogelijk.

Patagonië
De streek Patagonië in Zuid-Amerika strekt zich zowel uit over Chili als Argentinië en staat bekend om zijn adembenemende schoonheid. Dankzij Duitse immigranten waan je je op bepaalde plekken in de Alpen bij de aanblik van bijvoorbeeld dennenbomen en chalets. De ranch van het prinselijk paar ligt dichtbij het fameuze skioord Bariloche, een populaire vakantiebestemming voor rijke Zuid-Amerikanen.

Foto 'Wat een uitzicht - Bariloche' door marsha.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...