Reisnieuws

Wilde katten stelen show

Gepubliceerd: 16 feb 2009 0
Ook dit televisieseizoen kun je de avonturen volgen van een groep wilde katachtigen op de Afrikaanse savanne. In Big Cat Diary op de zender Animal Planet zien we weer oude bekenden én nieuwe kattensterren vanaf zondag 8 maart om 20:00 uur.
De filmcrew volgt het dagelijks leven van een groep leeuwen, een cheeta- en een luipaardfamilie. In speciale 4WD auto’s reist ze door het Keniaanse natuurreservaat Masai Mara om de imposantste katten ter wereld te filmen. De makers hebben de hartendiefjes namen gegeven, waardoor het de kijker geen enkele moeite kost om sympathie voor de dieren te krijgen.

Hoofdrol
Net als in het vorige seizoen zijn er hoofdrollen weggelegd voor de luipaarden Bella en Chui. Chui is de enige zoon van Bella, nadat zijn zusje in 2004 is opgegeten door een leeuw. Leeuw Notch weet zich ook dit seizoen kranig te weren tegen zijn rivalen. Een nieuwe ster binnen de cast is cheeta Toto: hij is vijf weken oud, maar moet nu al rekening houden met de gevaren van de savanne. Haalt Toto ook het volgende seizoen? Kijk zondag 8 maart vanaf 20:00 naar Animal Planet.

Win!
Doe mee met de Animal Planet 'Foto van het jaar'-wedstrijd!

Foto 'Luipaard' door woodstock.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Hotels zijn uit! 4 unieke slaapplekken to go

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.

Hotels zijn uit, aparte slaapplekken zijn in. En wat is er nou aparter dan slapen in een afgedankt voertuig? Dit zijn onze favorieten.