Reisnieuws

Zwemmen met alligators

Gepubliceerd: 31 jan 2009 0
Ooit een alligator willen zoenen? Wij ook niet, maar de dierenverzorgers in het themapark Jungle Island in Florida denken daar anders over. De trainers zwemmen gezellig samen met de hapgrage dieren.
Door: Vellah Bogle
Tijdens de nieuwe show Gator X-Treme gaan de trainers het water in met alligators die wel drie meter groot zijn.
Ondanks het feit dat de dieren in het water in het voordeel zijn en tachtig vlijmscherpe tanden hebben die gerust een mens doormidden kunnen bijten, dragen de trainers geen bescherming bij zich. Een trainer heeft zelfs zoveel vertrouwen in zijn relatie met de reptielen, dat hij ze zelfs al heeft durven zoenen.

De show is een groot succes en trekt gemiddeld zo'n tweehonderd bezoekers per voorstelling.

Foto 'Alligator' door SimoneOutSight.reisreporter.nl

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Wegdromers: 10 droomplekken in Zuidoost-Azië

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken. Laat je daarom inspireren door onze community-leden, die je voor zijn gegaan.

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontde...