Reisnieuws

Winehouse redt toeriste

Gepubliceerd: 21 jan 2009 0
Als de zangcarrière van Amy Winehouse in de soep loopt, kan ze altijd nog een loopbaan bij de reddingsbrigade overwegen. Tijdens haar vakantie in Saint Lucia heeft ze een toeriste gered.
Door: Vellah Bogle
De 39-jarige Louise Williams was bezig met een zeilles, toen een hoge golf haar uit haar boot smeet. Ze kwam in de val op een rots terecht.
Winehouse, die momenteel vakantie viert op het eiland, zag het voorval gebeuren en snelde naar de vrouw toe. Ze hielp Williams uit het water, maakte haar rug schoon onder een douche op het strand en wikkelde haar in handdoeken.

In opspraak
Winehouse is de afgelopen maanden veel in opspraak geweest door overmatig drank- en drugsgebruik, agressief gedrag en haar echtgenoot Blake Fielder-Civil, die vlak na de bruiloft de gevangenis in moest.

Foto: Tom van der Leij
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10 droomplekken in Zuidoost-Azië

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken. Laat je daarom inspireren door onze community-leden, die je voor zijn gegaan.

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontde...

Door: Tom Aussems
Roadtrippen in Europa voor €1? Het kan echt!

We hebben een geheim trucje gevonden om spótgoedkope roadtrips te maken. In de Verenigde Staten zijn ze al bekend met de zogeheten ‘relocation deals’, maar nu kan het ook in Europa!

We hebben een geheim trucje gevonden om spótgoedkope roadtrips te maken. In de Verenigde Staten zijn ze al bekend met de zogeheten ‘relocation deals’,...