Reisnieuws

Chavez tegen Curaçao

Gepubliceerd: 15 jan 2009 0
Dat een ander land dan Venezuela zelf populair was onder de Venezolaanse bevolking, zinde president Hugo Chavez duidelijk niet. Hij heeft besloten dat er geen vergunningen meer verstrekt worden voor chartervluchten tussen Venezuela en Curaçao.
Door: Vellah Bogle
Curaçao, dat toebehoort aan de Antillen, is zeer in trek onder de Venezolanen. Met name het dollartoerisme zorgde ervoor dat er grote drommen Zuid-Amerikanen het eiland bezochten. De Venezolaanse autoriteit was daar niet gelukkig mee en heeft daarom maatregelen getroffen. Eerder al waren de creditcardlimieten voor het buitenland flink verlaagd.

Als officiële reden wordt opgegeven dat men onvoldoende zicht heeft op welke maatschappijen nu eigenlijk vliegen op het eiland. Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen mogen niet meer landen in Venezuela. De regering vermoedt dat de chartermaatschappijen als vervanging werken.

Het wegvallen van de vluchten is een flinke tegenvaller voor de economie van Curaçao.
Kijk voor alle informatie over Curaçao op de Curaçao pagina's van Columbus
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...