Reisnieuws

Nuchter op de latten

Gepubliceerd: 05 jan 2009 0
In het Zweedse Värmland kun je maar beter niet dronken op de piste verschijnen. Bezopen skiërs en snowboarders worden door de politie uit de sneeuw geplukt en opgesloten.
Door: Vellah Bogle
De pistes van Branäs worden bevolkt door dronken wintersporters, zo meldt de Zweedse krant Värmlands Folkblad. De politie is het beu en zet extra patrouilles in. Zatlappen mogen hun roes uitslapen in een container, die op de piste geplaatst zal worden. Reden hiervoor is dat de dichtstbijzijnde gevangenis in Karstad staat, meer dan twee uur van het wintersportgebied af.

Koude kermis
De woordvoerder van de politie denkt dat juist het feit dat Branäs zo afgelegen is, een van de redenen is dat feestvierders denken dat ze alles kunnen maken. Maar ze zullen van een koude kermis thuiskomen, waarschuwt de politie. De cel zal met niets meer uitgerust zijn dan een ventilatiesysteem, een matras en een gat dat dienst mag doen als toilet. Niet de fijnste plek om met een kater wakker te worden.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Door: Roselinde
Een bezoek aan Komodo NP wordt véél duurder

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

4x Europese winterportgebieden weg van de massa

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog echt voor jezelf.

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog...