Reisnieuws

Gestrand op vliegveld

Gepubliceerd: 01 jan 2009 0
Een groep studenten uit Canberra, Australie vond zich afgelopen vrijdag opeens gestrand in Darwin, toen bleek dat de maatschappij van hun aansluitende vlucht al sinds oktober niet meer vloog.
Door: Vellah Bogle
De vier meisjes waren op weg naar Krabi, met een tussenstop op Darwin en Bangkok. Vanuit Krabi zouden ze zes weken lang backpacken. Hoewel de tickets bij Tiger Airways van Darwin naar Bangkok al in juli waren geboekt, betaald en bevestigd, kregen de studenten op het vliegveld van Darwin te horen dat de maatschappij sinds oktober niet meer operationeel was. Niemand van de luchtvaartmaatschappij had de studenten ingelicht noch was er geld teruggeboekt.

Nieuwe tickets
Uiteindelijk moesten de meiden nieuwe tickets kopen en een omweg nemen via Singapore en Phuket. Samen met de internationale telefoontjes, de kosten voor de reeds geboekte accommodatie in Krabi, slaapplekken in Darwin en Singapore en vervoer vanaf Phuket, zijn de studenten zo’n 4000 Australische dollars (ongeveer 1950 euro) lichter.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

4x Europese winterportgebieden weg van de massa

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog echt voor jezelf.

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog...