Reisnieuws

Kerst in Antwerpen

Gepubliceerd: 25 dec 2008 0
Zin om er even tussenuit te gaan? Op tweede kerstdag zijn er vele leuke dingen te doen. Wil je er echt even helemaal uit zijn en toch niet te lang moeten reizen? Ga dan naar Antwerpen!
Wat is er allemaal te doen?
Antwerpen bruist van de activiteiten op tweede kerstdag.
- Ga schoppen! Bijna alle winkels zijn geopend en alles is prachtig verlicht.
- Ga naar het Aquatopia, een indoor onderwaterbelevenis is een van de topattracties van Antwerpen.
- Om 11 en 14.00 uur vertrekt er een wintertocht rondvaartboot die je vanaf het water alle mooie plekjes van Antwerpen laat zien.
- Van 12 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds is er een Kerstmarkt op de Groenplaats (in het centrum)
- Op de Grote Markt kun je de hele dag naar hartenlust schaatsen op de ijspiste.
- Kermis de Winterfoor is van 11 tot 6 geopend, Hangar 29, Waagnatie in Noord-Antwerpen
- Aan het einde van de dag zijn er in Antwerpen genoeg mogelijkheden om een hapje te eten. Dit kan heel chic, bijvoorbeeld bij restaurant Dôme – bekroond met een Michelinster – maar hoeft niet, er zijn ook meer dan genoeg brasserieën.
- Sluit de dag ontspannen af en ontspan bij een lekkere film in de Megabioscoop Metropolis. Hier draaien onder andere ‘Madagascar 3’, ‘Australia’ (met Nicole Kidman en Hugh Jackman)en gaan in première ‘Four Christmases’ (met Vince Vaughn, Reese Witherspoon) en ‘Two Lovers’ (met Gwyneth Paltrow en Joaquin Phoenix).

Hoe kom je er?
Met de Thalys zit je vanaf Amsterdam Centraal al na twee uur in Antwerpen. Koop hier je ticket.
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Door: Roselinde
Een bezoek aan Komodo NP wordt véél duurder

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?