Reisnieuws

Haal het beste uit de zon!

Gepubliceerd: 20 dec 2008
0

Twee designers uit Japan hebben een nieuwe gadget op de markt gebracht: een zonnebril die door middel van zonnepanelen je ipod of telefoon van stroom kan voorzien en hiermee dus energie bespaart.

Ingenieus hoogstandje
Deze solar power energiebesparende zonnebril is echt een ingenieus hoogstandje. Uiteraard biedt de bril bescherming tegen UV-straling maar daarnaast zitten er tal van zonnecellen in de glazen verwerkt die je elektronische apparaten van stroom kunnen voorzien. Je kunt dus je ipod, mobiele telefoon of je PDA op je zonnebril aansluiten.

Duurzaam zonnen
Hartstikke handig voor een reisje naar de zon! Je hoeft niet meer alle opladers van al je apparaten mee te sjouwen en je hebt daarnaast ook meteen een superhippe zonnebril. Er zijn goedkope zonnecellen gebruikt die van hoge kwaliteit, zodat de zonnebril relatief goedkoop kan blijven.

De zonnebril moet nog geproduceerd worden.
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Bamboe laptop snijdt hout

Ecologisch verantwoorde producten worden steeds populairder. De Aziatische computerfirma ASUS speelt daar handig op in met de Bamboo Notebook, een milieuvriendelijke laptop die deels van bamboe is gemaakt.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.