Reisnieuws

Man dronken door vlucht

Gepubliceerd: 21 dec 2008 0
Een stel uit Florida heeft de vliegmaatschappij United Airlines aangeklaagd wegens het serveren van alcohol tijdens hun vlucht van Japan naar San Francisco.
De man werd kort na de vlucht gearresteerd omdat hij zijn vrouw mishandelde. Volgens het koppel kwam dat omdat de man agressief was geworden door de vele hoeveelheden drank die United Airlines continu inschonk. Dit had het huiselijk geweld vlak na de vlucht tot gevolg. Hij kreeg hiervoor 18 maanden voorwaardelijk.

De uitspraak van de rechtbank hangt af van het feit of de bar in het vliegtuig dezelfde verplichtingen heeft als die op de grond, namelijk dat er geen alcohol geschonken mag worden aan mensen die al iets te diep in het glaasje hebben gekeken.

Alcohol? Niet in het vliegtuig!
Het gebruik van alcohol is sowieso niet zo verstandig in het vliegtuig. Alcohol droogt het lichaam uit en heeft door de droge, dunne atmosfeer in het vliegtuig een nog sterker effect op het lichaam. Het is dus verstandig om de alcohol te laten staan en veel water te drinken. Hiermee voorkom je vermoeidheid en hoofdpijn.

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Wintersporten als een pro: reistips van 3 topatleten

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten delen hun beste reistips.

Ze trainen in het buitenland, doen mee aan wedstrijden in het buitenland en streven naar deelname aan de Spelen in het buitenland; deze 3 topatleten d...