Reisnieuws

Schaatsend Londen door

Gepubliceerd: 16 dec 2008 0
Londen is dé kerststad bij uitstek! Overal hangen lichtjes, alle etalages zijn behangen met kerstaccessoires en overal hoor je kinderen kerstliedjes zingen. Maar wil je Londen eens vanuit een uniek oogpunt bekijken, van de gebaande paden af? Bekijk dan al het pracht en praal vanaf de vele schaatsbanen omringd door lekkere eetkraampjes en gezellige kerstmarkten.
We hebben de leukste kerstschaatsbanen op de mooiste locaties in Londen voor je geselecteerd:

- Hyde Park
In het Winter Wonderland park ligt de grootste ijsbaan van Londen. Leuke bijkomstigheid: entree is gratis! Naast schaatsen kun je in het park ook in het reuzenrad en andere kerstattracties. Geopend tot en met 4 januari.

- Canary Wharf
Deze ijsbaan staat in Canada Park, uniek ingeklemd tussen de hoge wolkenkrabbers van Londen. Geopend tot en met 22 februari!

- Tower of London
De naam zegt het al: deze schitterende ijsbaan ligt aan de Tower of Londen, een gebouwencomplex aan de Theems ( met de beroemde Tower Bridge) dat dienst heeft gedaan als koninklijk paleis, gevangenis, museum en arsenaal. Geopend tot en met 11 januari 2009.

- Hampton Court Palace
Ook deze ijsbaan ligt aan de Theems bij het Hampton, een voormalige koninklijke residentie en hedendaags een museum. Geopend tot en met 11 januari.

- Somerset House
Aan de noordelijke oever van de Theems ligt deze schaatsbaan. In Somerset House gevestigd zitten het Courtauld Institute of Art, waar oude schilderijen tentoongesteld zijn en het Embankment Galleries, een expositieprogramma vol kunst, mode, architectuur en fotografie. Geopend tot en met 25 januari.

Kijk hier wat er nog meer te zien en te doen is in Londen en bekijk ook alle Reisreporterfoto’s van Londen.

Foto: door renateboere.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

Door: Roselinde
Een bezoek aan Komodo NP wordt véél duurder

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

Binnenkort moeten toeristen een smak geld gaan neerleggen voor een tripje naar het Komodo Nationaal Park in Indonesië. Maar waarom eigenlijk?

4x Europese winterportgebieden weg van de massa

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog echt voor jezelf.

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog...