Reisnieuws

Cultuur snuiven in Curaçao

Gepubliceerd: 10 dec 2008 0
2009 is uitgeroepen tot Cultuurjaar van Curaçao. Hiermee hoopt Curaçao dat de bevolking trots kan zijn op haar cultuur en dat daarnaast deze unieke cultuur overgebracht kan worden aan de internationale, voornamelijk Nederlandse, bezoekers.
Iedereen is Curaçao
Het thema van het Cultuurjaar is ‘Curaçao is ons en wij zijn Curaçao’. Gedurende 2009 worden er verschillende culturele activiteiten georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan activiteiten rondom onderdelen van de Curaçaose cultuur op het gebied van muziek, natuur, historie en literatuur. De maand januari staat natuurlijk helemaal in het teken van het Tumba-festival.

Kom jij ook naar Curaçao?
2009 is dus hét jaar om naar Curaçao te gaan. Je kunt dan naast duiken, relaxen in de zon, winkelen en dansen tot de zon weer opkomt ook nog eens genieten van talloze fantastische activiteiten.

Meer informatie vind je op de website www.kasdikultura.an (deze is helaas alleen in het Papiamento). Vanaf 15 december kun je op deze website het programma voor januari bekijken.

Foto: Willemstad door mprophet.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...