Reisnieuws

Winnaars Curaçao dvd

Gepubliceerd: 06 dec 2008 0
Fascinating Curacao: de dvd die je laat zien waarom een bezoek aan Curaçao de moeite waard is. Bekijk de prachtige stranden, landhuizen, indrukwekkende musea, de unieke natuur en het kleurrijke carnaval.
Om kans te maken op de Curaçao dvd moest je de volgende vraag beantwoorden: Uit hoeveel kleinschalige accommodaties bestaan de vereniging CASHA op dit moment? Dit waren er 27.
Uit alle goede antwoorden hebben we drie winnaars getrokken:
- Mevrouw M. Damhuis uit Hengelo
- Meneer B.G. Engelen uit Leeuwarden
- Mevrouw F. Schendelaar uit Utrecht

Lees hier meer over Curaçao in de Curaçao special
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Laatste kans: doe mee aan de Instagram-wedstrijd!

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doen met je mooiste winterfoto’s.

Met de Columbus Instagram-wedstrijd kun je een droomreis naar IJsland winnen! Zie jij zo’n toffe trip wel zitten? Dit is je laatste kans om mee te doe...

4x Europese winterportgebieden weg van de massa

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog echt voor jezelf.

Uhm, hallo-ow! Europa heeft méér berggebieden dan de Alpen. In deze vier onbekendere alternatieven ontsnap je aan de massa en heb je de Tiefschnee nog...