Reisnieuws

Vliegveld Bangkok weer open

Gepubliceerd: 03 dec 2008 1
De twee luchthavens van Bangkok zijn weer open. Ze werden acht dagen lang bezet door duizenden tegenstanders van de Thaise regering. Om 09.00 uur Nederlandse tijd landde het eerste vliegtuig: een binnenlandse vlucht uit Phuket.
350.000 gedupeerde reizigers
Morgennacht zal de eerste vlucht naar Rome vertrekken en binnen twee dagen moeten alle vluchten zijn hervat. Zeker 350.000 reizigers werden gedupeerd. Nog ongeveer duizend Nederlanders zijn gestrand in Bangkok.

Regering ontboden
De blokkades werden vandaag opgeheven nadat het Constitutionele Hof gisteren besloot dat de regering moest worden ontboden. Op 8 december zal er een nieuwe premier worden gekozen. De huidige premier Somchai Wongsawat en de andere partijleiders mogen gedurende vijf jaar geen premierfunctie meer vervullen.

Reisreporter Els Tijssen, die ook in Bangkok gestrand was, is inmiddels ook op weg naar huis via Chiang Mai. Bekijk hier haar blogs.
deel dit artikel met je vrienden:
 

1 reactie(s) bij "Vliegveld Bangkok weer open"

  • profile image comment

    Op www.AirportCheck.nl kun je meer lezen over de luchthaven en de transfer mogelijkheden.

    Door MaartenThailand • geplaatst op 2012-02-16 12:29:09

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

4x Kerst rond de wereld, maar dan nét effe anders

Terwijl Nederland traditiegetrouw het gourmetstel afstoft en een kerstboom in huis haalt, wordt kerst elders in de wereld op héle andere manieren gevierd. Dit zijn de vier, uh, interessantste …

Terwijl Nederland traditiegetrouw het gourmetstel afstoft en een kerstboom in huis haalt, wordt kerst elders in de wereld op héle andere manieren gevi...

Wegdromers: 10x straatfotografie rond de wereld

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Columbus-community een onuitputbare bron van talent is.

Kleurrijke markten, dynamische verkeersaders en fantastische street art: straatfotografie is een kunst apart. Deze prachtplaatjes bewijzen dat de Colu...

Door: Roselinde
Hier vind je de 5 mooiste Chinatowns ter wereld

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je de mooiste Chinatowns die buiten Azië liggen?

Chinatowns zijn een soort culturele microwereldjes waar je heel even kunt verdwalen in de Aziatische sferen en dynamische straatjes. Maar waar vind je...