Reisnieuws

Duiken in de Kalahari?

Gepubliceerd: 15 nov 2008
0

Een spannend, waargebeurd verhaal over een duiktocht in een met water gevulde krater in Zuid-Afrika.

Columbus Travel
Columbus Travel
Bushman's hole
Dit nieuwe boek van Phillip Finch – naast journalist en auteur ook ervaren grotduiker – beschrijft een waargebeurd verhaal over een duik in Bushman’s Hole, een bijna 300 meter diepe zoetwatergrot in de Kalahari woestijn.

Levensgevaarlijk
Voorzien van de meest geavanceerde duikuitrusting dalen twee vrienden af naar de bodem van deze krater. Ondanks hun ervaring is na 25 minuten een van de duikers overleden en verkeert de andere in levensgevaar.

Dit spannende boek behandelt extreme kanten van het duiken maar ook het leven en de vriendschap van mensen die bereid zijn om grote risico’s te nemen voor het uitoefenen van hun sport.

De diepte in
Phillip Finch
uitgeverij Carrera

www.uitgeverijcarrera.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Filmen met je duikbril

Moeilijk, moeilijk om de indrukwekkende onderwaterwereld die je tijdens het duiken zag, bij thuiskomst in woorden te vatten. Hoeft ook niet meer! Met hulp van een duikbril met onderwatercamera laat je het gewoon zien.

0
Reisnieuws
Surfen in de woestijn

Mega-ontwikkelaar Richard Mladick heeft fantastische herinneringen aan het surfen vanaf tropische stranden in zijn jeugd. Daarom wil hij nu een gigantisch waterpark laten bouwen middenin in de gortdroge woestijn van de Amerikaanse staat Arizona.

0
Reisnieuws
Bosjesmannen gearresteerd

Zes Bosjesmannen in Botswana zijn gearresteerd omdat ze aan het jagen waren. Dat meldt First People of the Kalahari, een organisatie die opkomt voor de rechten van de Bosjesmannen. En jagen is volgens de wet een van hun rechten.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.