Reisnieuws

Groot cruiseship vaart uit

Gepubliceerd: 06 okt 2008
0

In november zal het grootste cruiseschip ooit gebouwd in de Duitse scheepswerf Mayer Werft, de Celebrity Solstice, uitvaren.

Echt gras op het dek
Het schip is 315 meter (drie voetbalvelden) lang en 37 meter breed en biedt plaats aan ruim 3000 passagiers.
Elke passagier krijgt zeeën van ruimte. Bijna iedere kamer heeft een balkon en er is veel luxe aan boord, waaronder verschillende toprestaurants, twee musea, een spa en echt gras op het bovendek! De Celebrity is de eerste van vijf schepen – de een nog groter dan de andere – die de scheepsbouwer Solstice tussen nu en 2012 zal bouwen.

Freedom of the Seas
Het grootste cruiseschip ter wereld is de Freedom of the Seas, die in april 2006 voor het eerst voer. Dit schip heeft een klimmuur, een schaatsbaan en zelfs een heus waterpark waar je kunt surfen. The Freedom of the Seas is eigendom van de maatschappij Royal Caribbean Cruises, die dit jaar alweer een nieuwe bestelling heeft geplaatst voor een nog groter schip, dat in 2009 met een capaciteit van 5400 personen zal worden opgeleverd.

Kijk voor meer informatie op CelebritySolsitice.com
deel dit artikel met je vrienden:
Reisnieuws
Boek een zeppelincruise!

Wie graag iets exclusievers wil dan een 'gewoon' vijfsterrenhote of luxe cruise, kan binnenkort een zeppelincruise boeken. Het Haagse bedrijf Aerwin Technologies biedt als enige ter wereld een cruise met het luchtschip aan.

0
Reisnieuws
24 mensen overboord op cruises

Zonnige oorden, cocktails en veel luxe zijn de ingrediënten voor een ideale cruise. Vermissingen en seksueel geweld passen dan ook niet in dit beeld. Toch komen er de afgelopen jaren steeds meer criminele praktijken op cruiseschepen aan het licht.

0
Reisnieuws
Met je eigen huis de wereld rond

Als je houdt van reizen, maar je wilt wel de comfort en ruimte van thuis dan is het Residential Cruise Ship misschien een optie. Stel je voor: een flatgebouw op het water, die ook nog eens de wereld rond vaart. Het nieuwe project heet de Magellan.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.